Anhöriga

Anhöriga

Det som utmärker Söderort Assistans är att vi vill ge bästa service till våra kunder genom att alltid diskutera assistansens utformning tillsammans med kund men också med dig som nära anhörig. Vi är ett privat företag som vill fokusera på att fatta alla beslut tillsammans med kund. Respekt är regel nummer ett för oss, tillsammans med kvalitet och förståelse. Kunden kommer i först hand för oss och vi är bara nöjda om våra kunder är nöjda och lyckliga.


Kunden är med i hela processen, från rekrytering till utvärdering efter utförda tjänster. Vi skräddarsyr allt efter kundens behov och krav. Vi går igenom arbetsmoment, rutiner, tider, kvalitetskontroll, önskemål kring personal och mycket annat i denna plan. Våra assistenter skall alltid kunna erbjuda bästa service och ett positivt bemötande, vi kommer aldrig att vara nöjda bara för att ni valt oss, vårat mål är ett långsiktigt sammarbete och att ni är nöjda och belåtna varje dag.


Vi är mycket lyhörda och har stor förståelse för människors olika bakgrunder, både religiöst, språkmässigt samt kulturell. Vi vet att unga och äldre har olika behov, både av service men också vem som utför detta. I vårt mångkulturella land är det av största vikt att kunna anpassa insatser efter varje enskild persons behov och önskemål. Vår personalgrupp kan redan svenska, kurdiska, engelska, tyska, arabiska, syrianska, och turkiska, vi är anpassade efter kunden för att lättare kunna förstå behoven. För oss är det självklart att anhöriga känner och vet bäst vad behoven är och vad kunden behöver. Anhöriga får självklart vara med från start till mål med upplägget och ett organiserat assistans.


Vi kan också bistå er med hjälp och rådgivning i samband med ansökan om personlig assistans. Vi har jurister som hjälper till med alla papper med olika myndigheter. Våra jurister kommer alltid att göra allt för kunden när det gäller från ansökan till överklagan.